Isabel Cordón

Em vaig diplomar en Graduat Social per la Universitat de Barcelona amb especialització en dret laboral i recursos humans.

Durant la meva trajectòria professional he treballat a diferents organitzacions en la Direcció de Recursos Humans incorporant estratègies i recursos a fi de poder donar millors respostes a les persones i equips als que he tingut la sort de liderar i acompanyar.

 

Des del 2014 vaig decidir emprendre per invertir tot el meu temps a la formació i acompanyament pel desenvolupament personal i organitzacional mitjançant el coaching i altres disciplines.

 


Em sento una afortunada perquè m’apassiona la meva feina. Crec en les persones i en tot el seu potencial , de pensar que un equip pot més que un individu i per sentir que al final les organitzacions no són més que un ens format pels valors i emocions de milers de nosaltres, INTANGIBLES, i, en la cerca d'aquestes eines a posar al servei de les persones.... em van parlar del coaching!!!!

 

El coaching parla de transformació! de la nostra visió de veure el món formada per la nostra cultura, valors, creences, que " les coses no les veiem com són sinó com nosaltres som" (Anaïs Nin).

 

Vaig passar per un procés individual de coaching i el meu segon gran descobriment va ser que d'aquesta part que subjeu en nosaltres de vegades ni tan sol som conscients, ens movem i decidim basant-nos en ella però sense preguntar-nos si hi hauria altres opcions que no estem contemplant. Coaching parla d'això, de canviar l'observador que estem sent de la situació, qüestionant-nos les nostres creences limitadores i potenciant les nostres fortaleses.

 

Diuen que per creure't el canvi has de primer experimentar-ho en tu mateix, o sigui que el primer pas ja ho havia donat i el segon va ser estudiar a l'Escola Europea de Coaching.

 

Què ha aportat a la meva vida? Una nova mirada per poder acompanyar a altres persones, de poder ser una possibilitat per a la seva transformació igual que ho ha estat para mi. De descobrir que realment hi ha alguna cosa que ens ajuda a aturar-nos al camí, a reflexionar sobre qui som i què volem, i a posar amb responsabilitat i valentia, acció per aconseguir-ho.