iSABEL CORDÓN

Sempre m'ha encantat el meu treball per aquesta part increïble de creure en les persones, de pensar que un equip pot més que un individu, de sentir que al final les organitzacions no són més que un ens format pels valors i emocions de milers de nosaltres, INTANGIBLES, i, en la cerca d'aquestes eines a posar al servei de les persones.... em van parlar de coaching.


El coaching parla de transformació i de la nostra manera de mirar-nos i mirar al món, de com poder conèixer-nos millor per a ser millors persones i millors professionals.

 

Vaig passar per un procés individual de coaching i un dels meus grans descobriments va ser saber que ens movem i decidim basant-nos en una part de la que no som conscients en la seva gran dimensió (creences, experiències de vida, hàbits adquirits) sense preguntar-nos si  hi hauria altres opcions que no estem contemplant. Coaching parla d'això, de canviar l'observador que estem sent de la situació, qüestionant-nos les nostres creences limitadores i potenciant les nostres fortaleses.

 

Diuen que per a creure't el canvi has de primer experimentar-ho en tu mateix, és a dir que el primer pas ja l'havia donat i el segon va ser estudiar a l'Escola Europea de Coaching.

 

Què ha aportat a la meva vida? Una nova mirada per a poder acompanyar a altres persones, de poder ser una possibilitat per a la seva transformació igual que ho ha estat per a mi. De descobrir que realment hi ha alguna cosa que ens ajuda a aturar-nos en el camí, a reflexionar sobre qui som i què volem, i a accionar en la direcció desitjada amb responsabilitat i valentia.