Isabel Cordón


Sóc Isabel Cordón, diplomada en Graduat Social per la Universitat de Barcelona, amb especialització en dret laboral i recursos humans.

La meva trajectòria professional ha estat un viatge emocionant a través del món dels Recursos Humans, on he tingut el privilegi de treballar en diverses organitzacions. Durant aquests anys, m'he dedicat apassionadament a la Direcció de persones, incorporant estratègies innovadores i recursos eficaços per brindar un suport a les persones i equips que he tingut l'honor de liderar i acompanyar.

 

Tanmateix, la meva veritable passió i compromís es van consolidar l'any 2014, quan vaig emprendre un nou camí. En aquell moment, prenc l'audaç decisió de dedicar tot el meu temps i energia a la formació i l'acompanyament en el desenvolupament personal i organitzacional, a través del poder transformador del coaching i altres disciplines afins.

 

Avui, la meva missió és inspirar i guiar a persones i organitzacions en el seu camí cap al creixement i l'excel·lència. M'enorgulleix oferir un espai segur i enriquidor on les persones i els equips poden descobrir el seu veritable potencial, superar desafiaments i assolir les seves metes més ambicioses.

 

Em sento profundament afortunada perquè la meva feina no és només una professió, és la meva passió. Crec en el potencial il·limitat de les persones i en el poder transformador que resideix en cadascun de nosaltres. Per a mi, un equip és més que la suma de les seves parts individuals, i les organitzacions són entitats formades per tots aquells elements intangibles que donen forma al nostre món.

 

En la meva recerca per trobar eines que poguessin potenciar el desenvolupament humà, vaig descobrir el coaching. I quina gran revelació! El coaching ens desafia a canviar l'observador que som de la situació, qüestionant les nostres creences i potenciant les nostres fortaleses.

Què ha significat per a mi aquest viatge? Una nova perspectiva que em permet acompanyar a altres persones en el seu procés de transformació, sent una possibilitat per al seu creixement, tal com ho va ser per a mi. Descobrir que hi ha quelcom que ens convida a reflexionar sobre qui som i què volem, i ens desafia a actuar amb responsabilitat i valentia per assolir-ho.

 

Benvingut/da al meu món, on el que faig no és només una professió, és una vocació, un viatge de descobriment i creixement continu que ha transformat el que sóc. Estic aquí per acompanyar-te en el teu camí cap a la transformació personal i professional.

 

Amb gratitud,

Isabel Cordón