"Res et puc donar que no existeixi ja en el teu interior. No et puc proposar cap imatge que no sigui teva... Només t'estic ajudant a fer visible el teu propi univers" - Herman Hesse

 

Fundadora de IC Coaching.

Responsable de programes i Àrea pedagògica de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Diplomada en relacions laborals amb més de 10 anys d'experiència en la Direcció de Recursos Humans i dinamització d'equips multiculturals. Executive Coach per l'Escola Europea de Coaching i Facilitadora de grups de creixement personal a la Fundació Àmbit Ecologia Emocional . Formadora i coordinadora en el Màster en Ecologia Emocional i en el programa de Certificació en facilitació i dinàmiques de grup. Formadora en "Comunitats Educatives CAPA i Organitzacions Emocionalment Ecològiques" de l'Institut d'Ecologia Emocional. Certificació en co-visage.


 

"SI NO SAPS COM, TROBARÀS LA RESPOSTA EN EL CAMÍ"

 

Em vaig diplomar en Graduat Social per la Universitat de Barcelona desenvolupant el meu postgrau en Dret Laboral. En el meu últim any de carrera vaig començar a treballar a l'àrea de personal i Recursos Humans i des de llavors he estat millorant les meves eines per solucionar i donar respostes a les necessitats de les persones a fi d'evitar que cada matí es treguin la jaqueta i deixin el cor a la cadira.

  

Sempre m'ha encantat la meva feina per aquesta part increïble de creure en les persones, de pensar que un equip pot més que un individu i per sentir que al final les organitzacions no són més que un ens format pels valors i emocions de milers de nosaltres, INTANGIBLES, i, en la cerca d'aquestes eines a posar al servei de les persones.... em van parlar del coaching!!!!

  

El coaching parla de transformació! de la nostra visió de veure el món formada per la nostra cultura, valors, creences, que " les coses no les veiem com són sinó com nosaltres som" (Anaïs Nin).

 

Vaig passar per un procés individual de coaching i el meu segon gran descobriment va ser que d'aquesta part que hi és en nosaltres de vegades ni tan sol som conscients, ens movem i decidim basant-nos en ella però sense preguntar-nos si hi hauria altres opcions que no estem contemplant. Coaching parla d'això, de canviar l'observador que estem sent de la situació, qüestionant-nos les nostres creences limitadores i potenciant les nostres fortaleses.

 

Diuen que per creure't el canvi has de primer experimentar-ho en tu mateix, o sigui que el primer pas ja ho havia donat i el segon va ser estudiar a l'Escola Europea de Coaching on finalment em vaig acreditar per la International Coach Federation (ICF).

 

Què ha aportat a la meva vida? Una nova mirada per poder acompanyar a altres persones, de poder ser una possibilitat per a la seva transformació igual que ho ha estat para mi. De descobrir que realment hi ha alguna cosa que ens ajuda a aturar-nos al camí, a reflexionar sobre qui som i què volem, i a posar amb responsabilitat i valentia, acció per aconseguir-ho.

 

Et convido a ser la millor versió de tu mateix/a