Isabel cordón

Em considero una persona en continu aprenentatge de la vida i de totes les persones i situacions que em vaig trobant, la qual cosa, em permet ampliar la meva mirada per a acompanyar a altres persones.

 

Em vaig diplomar en Graduat Social per la Universitat de Barcelona desenvolupant el meu postgrau en Dret Laboral. En el meu últim any de carrera vaig començar a treballar en l'àrea de Recursos Humans i des de llavors he anat afegint al meu saber totes aquelles eines i recursos que m'ajuden a fer un millor acompanyament de persones i equips.

 

Sé que sóc afortunada per fer de la meva passió el meu treball i, per tant, amb serietat m'agrada aprendre una cosa nova cada dia per a ser una possibilitat en el camí de les persones a les que tinc la sort d'acompanyar.

 

Diplomada en Relacions Laborals, amb més de 10 anys d'experiència en la Direcció de Recursos Humans i dinamització d'equips. Responsable àrea formació i pedagògica Fundació Ecologia Emocional i fundadora IC Coaching. Executive Coach per l'Escola Europea de Coaching i facilitadora de grups de creixement personal en Fundació Àmbit. Trainer en Ecologia Emocional i  formadora i coordinadora del Màster EE així com de diversos programes orientats a Organitzacions, Sector Salut i Comunitats Educatives. Certificada en dinàmiques de facilitació de grups i en co-visage (acompanyament terapèutic a través de la fotografia).