EmpreNEDORIA I orientació laboral

Quantes vegades ens hem trobat en un treball que no ens agrada?

Pensem que és massa tarda per a canviar ara?

 

A vegades sabem a què ens agradaria dedicar el nostre temps i a vegades no, el que sí que sabem és que el que fem no ens motiva. Davant la falta de motivació deixem d'aportar i per tant de créixer i la rutina i monotonia acaba per apoderar-se de la nostra vida.

 

L'objectiu d'aquest acompanyament és ser conscient des del primer moment cap a on vols dirigir la teva energia i començar, des de la presa de decisions, a orientar els teus passos.

 

El procés finalitza amb un pla de carrera realitzat per la persona per a focalitzar-se i encaminar tots els passos a l'objectiu desitjat.

 

SesSIONS

Es desenvolupa en 6 o 8 sessions d'1 hora o 1,5h. 

Hi ha la possibilitat de fer les sessions per skype per motius d'agenda o distància.

 

Per a més informació, no dubteu a posar-vos en contacte.


MetodologIa

Per descomptat la relació entre coachee i coach es regeix baix normes de transparència, autenticitat, llibertat d'expressió, respecte i confidencialitat per part del coach.

 

Quant a la metodologia, dir, que consisteix a treballar amb el coachee la superació de les seves possibles limitacions, hàbits adquirits i idees preconcebudes, que d'alguna manera li estan dificultant i començar a encaminar els seus passos per a aconseguir una satisfacció major en el pla laboral.