Conexió natural

Amants de la natura hem volgut crear aquest programa per tal de poder viure d'una manera diferent la connexió amb la natura i amb un mateix/a. T'animem a descobrir-ho al programa adjunt i a participar i formar part del següent grup a l'Abril 2021. Més informació a: tuconexionnatural@gmail.com

 

Descarga
Programa Conexió Natural
Programa Conexiónnatural_042021.pdf
Documento Adobe Acrobat 4.8 MB

Ana López

 

Des de fa mes de 20 anys dedicada a la formació en desenvolupament competencial i personal. Em motiva acompanyar a les persones en el camí de conèixer-se i aconseguir que la seva gestió emocional millori, alhora que connecten amb el seu talent i potencialitats. M'interessen les persones i tot allò que els esdevé. El meu procés d'aprenentatge és continu.

 

Isabel Cordón

 

Em considero una persona en continu aprenentatge de la vida i de totes les persones i situacions que em vaig trobant, la qual cosa, em permet ampliar la meva mirada per acompanyar a altres persones.

 

Crec profundament en les persones, en tot el que a vegades amaguen, petits tresors que no es veuen a simple vista però hi són, disposats a ser descoberts i, amb ple convenciment, que tots i cadascun de nosaltres podem donar el millor si treballem amb responsabilitat i compromís sobretot cap a nosaltres mateixos.