Orientació Laboral

 

Quantes vegades ens hem trobat a una feina que no ens agrada? I si haguéssim pogut conèixer quins eren els nostres punts forts per dedicar-nos a potenciar-los?

 

L'objectiu d'aquest taller és ser conscient desde el primer moment cap a on ets vol dirigir i començar desde la primera presa de decisió a orientar els teus passos.

Realment aquest punt és dels més importants quan hem de decidir la nostra carrera laboral, i sovint, no tenim tota la informació necessària què tingui en compte com som nosaltres i sobretot com volem ser, i a que volem dedicar el nostre temps i la nostra energia.

 

Consisteix en un taller individual on la persona aprèn a conèixer les seves capacitats i habilitats i sobretot les seves preferències utilitzant les eines de Coaching per ajudar a la seva reflexió. La persona també aprén a fer les accions oportunes per comprovar si la seva elecció inicial coincidiex amb les de la demanda al mercat laboral i tots els detalls necessaris a fi de tenir tota la informació abans de prendre una decisió.

 

Aquest taller individual es podrà complementar amb sessions informatives individuals o grupals sobre l'actual mercat laboral: salaris, contractació, emprenedoria, tipus d'empresa, règim de seguretat social, etc.

 

El procés finalitza amb un pla de carrera realitzat per la persona per focalitzar-se i encaminar tots els passos a l'objectiu desitjat.

 

Hi ha la possibilitat de fer les sessions per skype per motius de distància.

 

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. 


 

Coaching per a emprenedors: noves perspectives, creativitat i acompanyament a l'auto ocupació i la creació d'empresa 

 

La innovació no es tan sols tecnològica, ni està només en mans de les grans empreses o els grans grups corporatius. També està present en els petits negocis, en cada un de nosaltres, però hem d’aprendre a identificar-la i potenciar-la.

En un entorn laboral canviant com és l'actual hem d'aprendre a guanyar competències tant importants per a l'emprenedoria com és l'autoconfiança, la paciència, la creativitat. Ser actius i sortir de la nostra zona de confort a fi d'aconseguir ser més coherents entre el que fem i el que som.

  

Aspectes que conformen la proactivitat i es treballaran a les sessions:

Conèixer les fortaleses i les àrees de millora d'un mateix

Saber com i quan prendre decisions (sense por i amb autoconfiança)

Sabes gestionar i adaptar-nos als canvis gestionant les emocions que ens provoca: ansietat, incertesa, por, il.lusió, energia, motivació i convertir-les en emocions adaptatives que ens ajudin a construir.

Saber identificar els riscos per anticipar-se a ells i saber visualitzar cost-benefici.

Estar preparat per assumir nous reptes desde el compromís absolut.  Actuar i no quedar-se aturat i bloquejat.

Assumir els errors com a font d'aprenentage.

 

A Les primeres sessions es treballa en la definició de l'objectiu i es fa un pla d'acció per tenir en compte tots els detalls alhora d'emprendre un negoci o una activitat.

Es desenvolupa en 6 o 8 sessions d'1 hora o 1,5h. 

 

La relació entre Coach i Coachee és fa en un entorn de confidencialitat i transparència.

 

Hi ha la possibilitat de fer les sessions per skype per motius d'agenda o distància.

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi.