Coaching Executiu Individual

 

Planteja't un objectiu o repte que vulguis assolir i jo t'acompanyaré, aprenent a identificar les teves fortaleses i punts de millora aconseguint en el camí una confiança plena en tu mateix.

 

Sovint les nostres creences sobre la delegació, sobre la confiança vers el control, sobre com gestionar les nostres expectatives, i com coordinar accions per aconseguir resultats o dinamitzar equips, ens influeixen sens dubte, alhora d'aconseguir un objectiu.

El procés de coaching comença amb la declaració d'un repte u objectiu que el client o coachee vol aconseguir, i que ara, per si mateix no ho està fent, bé perquè està accionant inconscientment en una direcció equivocada o bé perquè desconeix els recursos interns que ja té per aconseguir-ho. Per això diem que, el coaching no és només recomanable, per assolir un objectiu immediat, que ho és, sino per transformar la forma de fer i prendre decisions coneixent-nos a nosaltres mateixos per ser més resolutius, més eficaces i, en definitiva, persones més satisfetes i coherents.

 

Es desenvolupa en 6 o 8 sessions d'1 hora o 1,5h.

Si es contracta per l'empresa, el responsable de la persona, és el que determina l'objectiu o àrea de millora a aconseguir, encara que el Coach valida amb la persona l'objectiu; si se sent identificat, si no, perquè no, que creu que l'organització li està volent dir, perquè només si hi ha un compromís del coachee ens assegurem l'èxit del procés. Sense compromís i voluntat de millora no hi ha coaching.

La relació entre Coach i Coachee és fa en un entorn de confidencialitat i transparència informant a l'organització només del procés que està seguint la persona i del pla d'acció consensuat amb ell però no de les converses que puguin sorgir durant la sessió.

Sempre que es consideri es podran portar a terme sessions tripartites entre el coachee-empresa-coach.

 

Hi ha la possibilitat de fer les sessions per skype per motius d'agenda o distància.

 

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi.